Tanulj Koreában a 2018-19-es tanév tavaszi félévében!

A Debreceni Egyetem több koreai felsőoktatási intézménnyel is kapcsolatban áll, lehetőséget biztosítva a DE hallgatóinak, hogy 1 vagy 2 féléves részképzésre jelentkezzenek a koreai partneregyetemekre. Jelen pályázati felhívás keretében a Chung-Ang University-re (Szöul) van lehetőség pályázni a 2018-19-es tanév tavaszi félévére.

A Chung-Ang University csak tandíjmentességet biztosít, azonban lehetőség van Campus Mundi ösztöndíjra pályázni a külföldi tanulmányi időszak finanszírozásához. A Campus Mundi program keretében havi 350.000 Ft ösztöndíj támogatás igényelhető, valamint 330.000 Ft utazási támogatás. A Campus Mundi pályázatot www.scholarship.hu oldalon kell benyújtani, függetlenül a koreai intézménybe történő jelentkezéstől. Kérjük a pályázókat, figyelmesen olvassák végig a Campus Mundi pályázati felhívást.

Megpályázható szakok

A Chung-Ang University-n megpályázható szakokról itt tájékozódhat. Kérjük, vegyék figyelembe a zárójeles megjegyzéseket!

Angol nyelvű órák

A Chung-Ang University-n elérhető angol nyelvű tantárgyakról részletes lista itt található.

Fontos információ

Kérjük, figyelmesen olvassa el a következő tájékoztatót: Application procedure information and fact sheet

A pályázás menete

1. Kérjük, hogy 2018. október 25. (csütörtök) 13:00-ig küldje el az itt található excel táblát kitöltve a Debreceni Egyetem Nemzetközi Iroda részére az internationaloffice@admin.unideb.hu email címre.

2. Szintén október 25-ig nyújtsa be Campus Mundi pályázatát a www.scholarship.hu oldalon keresztül. (Részletes CM pályázati kiírás itt.)

3. November 5-ig értesítést kap arról, hogy a Debreceni Egyetem támogatta-e jelentkezését a Chung-Ang University-re. Pozitív döntés esetén:

4. 2018. november 5-15. között nyújtsa be online jelentkezését a http://cautis.cau.ac.kr/TIS/websquare/websquare.html?w2xPath=/TIS/std/uh... felületen a Chung-Ang University-hez. A szükséges csatolandó mellékletekről lásd az Application procedure information and fact sheet dokumentumot.

5. Campus Mundi pályázatának eredményéről leghamarabb november 22-én kap értesítést a Tempus Közalapítványtól!

 

A Chung-Ang University-vel kapcsolatban további információ: internationaloffice@admin.unideb.hu

A Campus Mundi pályázattal kapcsolatban általános információ: www.campusmundi.hu

Esemény dátuma: 
2019/03/04