Back to Top

Trendhim Ösztöndíj az e-kereskedelem, marketing, divat iránt érdeklődő hallgatóknak

Arról álmodozol, hogy marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales területen helyezkedsz el? Ha igen, akkor szívesen segítünk. A divatkiegészítőket forgalmazó Trendhim cég megalkotta a Trendhim Scolarship-et, így minden évben €2.000-val támogathat egy vagy több egyetemi hallgatót tanulmányaiban.

Bővebben a cégről: www.trendhim.hu/info/section/rolunk

Az ösztöndíj lényege

Ahhoz, hogy részt vehess a programban, a tanulmányaidnak vagy a kutatásaidnak az e-kereskedelemhoz kell kapcsolódnia.

Hogyan jelentkezhetsz?

Bárki jeletkezhet, nem számít, hogy mennyi idős vagy vagy, hogy honnan származol. Az egyetlen kritérium az, hogy az alább felsorolt területekhez kapcsolódjon a tanulmányod:

  • Divat
  • Marketing
  • IT
  • Sales
  • Szervezet fejlesztés

PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra. Elvárjuk, hogy a nyertesek egy rövid beszámolót írjanak majd arról, hogy az ösztöndíj hogyan segítette a tanulmányaikat, kutatásaikat.

Mire használhatod fel az ösztöndíjat?

Az ösztöndíjat azért hoztuk létre, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, projekteket fedezzen. Így fordíthatjátok utazási, konferencia, étkezési költségekre vagy akár iskolai tanulmányokra is.

Mi a határidő?

A jelentkezés határideje 2018. november 1.

Hogyan tudok jelentkezni?

Szeretnénk, hogy a jelentkezéskor írjátok meg pontosan, hogy az ösztöndíjat milyen célból vennétek igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükségetek a terveitek megvalósításához. Add meg a neved, címed, telefonszámod is. A jelentkezésed erre az e-mail címre küldd el 2018. november 1.-ig: csr@trendhim.com

https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-scholarship

 

Esemény dátuma: 
2018/11/01